T-mobile thuis – Internet TV en bellen – glasvezel

T-mobile thuis – Internet TV en bellen – glasvezel

Pakketten voor bellen, TV en internet aan huis, inclusief glasvezel. T-Mobiel thuis.
Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten.
T-Mobile is van mening dat de klant zelf het beste kan bepalen welke diensten hij nodig heeft, daarom kan de klant bij T-Mobile Thuis kan zelf zijn DSL, glasvezel internet, HD-TV en/of bellen pakket samenstellen en elke maand gratis aanpassen.
De klant betaalt alleen voor wat hij zelf kiest.

Installatie

Nieuw bij T-Mobile Thuis? Installeer zelf je pakket

Bij T-Mobile Thuis kun je het standaard internet (DSL) pakket gemakkelijk zelf aansluiten. Stap-voor-stap sluit je eenvoudig aan zoals het hoort en binnen een handomdraai kun je genieten van T-Mobile Thuis. Glasvezel internet kun je niet zelf installeren, dat doet T-Mobile Thuis voor je.

OVERSTAPPEN

Ben je een nieuwe klant of ben je van plan om klant bij ons te worden? Gebruik dan onze gratis Overstapservice. Met deze service helpen wij jou probleemloos overstappen op T-Mobile Thuis. Zonder dubbele kosten en zonder dat je offline raakt.

Wil je met je T-Mobile internet overstappen naar een andere internetprovider, dan verloopt de overstap via je nieuwe aanbieder. Je ontvangt hierover communicatie van de nieuwe aanbieder en kunt daar terecht met je vragen.
 

OVERSTAPPEN IN VIER STAPPEN

Wij zeggen je huidige aanbieder voor je op en zorgen dat je geen moment offline bent. Dat is onze Overstapservice. Zo heb jij er dus geen omkijken naar!

  1. Bestel je pakket
  2. Log in
  3. Vul je gegevens in
  4. Volg de overstapaanvraag

Installatie door onze monteur

Heb je glasvezel besteld of lukt het toch niet om het zelf te installeren, dan sturen we een monteur langs die je T-Mobile Thuis aansluiting piekfijn in orde maakt.

 

Stopper ik wil besparen.nl, krediet aanvragen, persoonlijke lening, doorlopend krediet, tekst in reeks van bankbiljetten.
%d bloggers liken dit: